Lapsesi viedään sinulta

Lapsesi viedään sinulta

perjantai 31. tammikuuta 2014

6. SLUT - sivuston tavoitteet



Suomen Lastensuojelun Uhrien Tukisivun tavoitteet ovat:


1. Ylläpitää avointa tiedotus- ja mielipiteitten ja ajatustenvaihtokanavaa lastensuojelun uhreille ja lastensuojelusta huolestuneille.

Nopea tiedon leviäminen on tänä päivänä kaiken a ja o. Emme enää edes halua odotta seuraavan päivän lehteä tai edes iltauutisia, vaan tietoa on saatava mieluummin juuri silloin, kun meille itsellemme parhaiten sopii.

Facebook on myös hyvä, mutta, jos on paljon ”kaverieta”, niin silloin sieltä on todella vaikea löytää tähän aihepiiriin kuuluvia viestejä ja kirjoituksia, siis facebook on aika sekava ... ”sillisalaattia”.

Tämä blogi on ehkä paras mahdollinen tiedotus-, kirjoitus- ja mielipiteitten vaihtokanava SLUT-sivustoa ajatellen, koska tällaista blogimuodossa olevaa sivustoa ei noin vain voi sensuroida tai sabotoida. Negatiivisena puolena on blogimuodossa se, että materiaalin lisääminen sivulle vaatii aina editoinnin, siis jonkun ihmisen joka tekee sen.

Tavoitteena on ylläpitää blogia, joka olisi kaikille avoin (paitsi sabotijille ja öykkäreille). Siis, painotan vielä, että tämä sivusto ei ole ylläpitäjän blogi (Anne Lindellin blogi), vaan meidän kaikkien blogi, jotka olemme huolestuneista lastensuojelun nykyisestä tilasta Suomessa. Siksi kaikilla on kirjoitusvapaus tällä blogilla, ja vapaus kommentoida kirjoituksiin ja vapaus vastata kommentteihin.


2. Päättäjille tiedottaminen ja vettomuksien laatiminen:

 SLUT-sivuston kirjoittajat, kommentoijat, kirjautunet jäsenet, lukijat ja ylläpito on eräänlainen "jengi", "yhteisö", "tiimi", ja toivottavasti me tulemme tekemään tarvittaessa useita yhteydenottoja suoraan päättäjiin ja muihin vaikutusvaltaisiin instansseihin, ja toivottavasti tulemme lähettämään vetoomuksia väärin ja jopa tekaistuin perustein pakkohuostanotettujen lasten ja heidän perheittensä puolesta ja auttamiseksi, jotta tarvittava lainuudistus saataisiin nopeasti aikaiseksi, ja että päättäjät toimisivat kukin oman toimivaltansa suomin edellytyksin siten, että tämä yleisesti ja laajalti paheksumista herättänyt sosiaaliviranomaisten (joskun jopa poliisien avustamana) pakkohuostaanotto-toiminta saadaan heti laitettua ”jäihin” ja lopetettua kunnes uudet ohjeet ja menetteleytavat saadaan selvitettyjä ja uudet ohjeet jaettua viranomaisille.


4. Järjestää tai tiedottaa tiedotustilaisuuksista, kokoontumisista,  mielenilmaisuista (mielenosoituksista)

Suunnitteilla on esim. järjestää mielenilmaisu viimeistään toukokuussa Eduskuntatalon edessä 18. 5. 2014.


5.  SLUT - yhteisön motto ja päätavoite

Vuoden 2013 alussa lanseerasin  markkinoille lanseeraamani uuden sananlaskun: ”Etiäppäin sano pässi ko seinää puski !”, jota nyt me kaikki pitäkäämme mottonamme. Muskettisotureilla oli motto: ”Yksi kaikkien puolesta ja kaikki yhden puolesta”, mutta me sanomme , että: ”Kaikki lasten ja perheitten tukemisen puolesta!

Päätavoitteenamme on lastensuojelun, lasten pakkohuostaanoton, viranomaisten valtuuksien ja  ilmiantomenettelyn lainsäädänön uudistaminen väärinkäytösten ja rikkomusten ehkäisemiseksi. Tässä oli lyhykäisesti pääkohdat.

Blogiarkiston otsakkeissa (1-20) tulee varmaankin olemman kirjoituksia, joissa näihin epäkohtin puututaan laajemmin ja tarkemmin.

Periksi ei anneta ennenkuin muutos tulee tähän lastensuojelun kriisitilanteeseen ja pakkohuostanoton ja pakkosijoituksen mätäpaise saadaan puhkaistua ja syylliset rikkomuksiin ja väärinkäytöksiin sadaan oikeuden eteen tuomittavaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän sarakkeeseen voit vapaasti kommentoida kirjoituksia tai toisia kommentteja. Kommenttiasi ei julkaista heti, vaan vasta editoituani sen sivulle. Jollet halua komenttiasi julkaistavan, vaan ainoastaan lähetät viestinä minulle, niin ilmoita se selvästi.