Lapsesi viedään sinulta

Lapsesi viedään sinulta

perjantai 31. tammikuuta 2014

3. Ilmoitustalu. Tiedotuksia.


........................................................................................................

Järjestetään yhdessä LaSU-tapahtumia, seminaareja keskusteluiltoja ja ennenkaikkea mielenilmaisuja. Tässä ilmoitustaululla voitte ilmoittaa niistä täysin vapaasti. Minulle vain sähköpostia tulemaan.

Sosiaalivirkailijat toimivat kuntien kurjan tilanteen vuoksi ylityöllistettyinä, lapsiasiavaltuutettu irtisanoutui taannoin resurssipulan takia ja monikansalliset yhtiöt rahastavat sijaishuollossa.

NÄIN EI VOI JATKUA KANSALAISET....!!

ME VAADIMME LAPSEN EDUN TOTEUTUMISTA KÄYTÄNNÖSSÄ......NYT SAA JUHLAPUHEET RIITTÄÄ..!!


TEHDÄÄN YHDESSÄ HISTORIAA...!!
Pahinta on, että aivan liian monessa tapauksessa vanhenmmille ei edes kerrota syytä  pakkohuostaanottoon ja pakkosijoitukseen, ja jos kerrotaan, niin aivan liian monessa tapauksessa ne ”syyt”ovat niin absuurdeja ja niin epätodellisia ja niin maan perusteellisen perättömiä, että monet vanhemmat eivät tiedä itkisikö vaiko nauraisiko. Paitsi, että tilanteen kauheuden ja vakavuuden vuoksi ketään ei naurata.

Tämä tällainen pikemminkin tavaksi kuin poikkeukseksi muuttunut sosiaaliviranomaisten lainvastainen lasten kidnappaus- ja pakkohuostaanotto-toiminta on oitis pantava ”jäihin” ... eli stoppi tällaiselle touhulle heti laakista. Ja sitten on nopeasti mietittävä, miten toimitaan jatkossa ja miten saadaa laikia uudistettua niin, että tällainen törkeä bisneksenteko lapsilla (="lapsikauppaa") saadaan lopetettua tyystin, ja tärkeää on myös, että lainrikkomukseen syyllistyneet on saatava ikeuden eteen vastaamaan teoistaan.
...................................................................

1 kommentti:

  1. Lastensuojelun uhrit jrjestävät mielenilmauksen Eduskuntatalon edustalla 18.5.2014 klo 14.00.

    http://lastensuojelun-uhrit.blogspot.fi/2014/01/3-ilmoitustalu-tiedotuksia.html
    ------------

    VastaaPoista

Tähän sarakkeeseen voit vapaasti kommentoida kirjoituksia tai toisia kommentteja. Kommenttiasi ei julkaista heti, vaan vasta editoituani sen sivulle. Jollet halua komenttiasi julkaistavan, vaan ainoastaan lähetät viestinä minulle, niin ilmoita se selvästi.