Lapsesi viedään sinulta

Lapsesi viedään sinulta

perjantai 31. tammikuuta 2014

14. Lehtiartikkeleita "LaSu":n pimeästä puolesta

Artikkelit (lehtileikkeet):
1. Yksityiselle perhekodille moitteet, 1.2. -14
2. Pakkohuostaanoton mätäpaiseen puhkaisussa virnaomaisten otteet kovenevat
3. Lasten huostaanotto-terrosismi loputtava nyt ja heti ("kohuartikkeli")
4. Anne Lindell "bannattiin" (porttikielto) Uusi Suomi verkkolehdestä ...
5. STM:N selvitys: Lastensuojelu pistettävä uusiksi (STT: 5.12. 2012)
6. Lastenkoti eristi ja kuvasi lapsia 30 päivää putkeen
7. Lastensuojelun pimeä puoli on tuotava päivänvaloon, Anne Lindell, 18.3. -14
8.
.................................................................................................
Anne: Sorry, että teksti ei oikein taida olla luettavissa, mutta ehkä joku teistä osaisi tipsata minulle internet-linkin tuohon kirjoitukseen, niin voin laittaa sen tänne, ja sitä kautta pääsette lukemaan k.o. kirjoituksen.
.................................................................................................




2. Pakkohuostaanoton mätäpaiseen puhkaisussa viranomaisten otteet kovenevat
  • Kirjoittanut Anne Lindell (3. helmikuuta 2014, 19:30)

Rakkaat Aamulehden lukijat, kirjoitin edellisen kirjoitukseni kommentissa vastaukseni erään lukijan kysymykseen, että, miksi laitan saman kirjoituksen Uusi Suomi verkkolehdestä tännekin. Ja kerroin hänelle, että se on eräänlainen turvatoimenpide, ja vastasin näin (quote):

”Anne Lindell kommentoi_ 12. tammikuu 2014 21:02

Arvoisat lukijani, Uusi Suomi verkkolehdessä on useasti minua kehoitettu sensuroimaan kirjoituksiani, ja olen tehnytkin niin, ja joitakin kirjoituksiani on jopa poistettu väliaikaisesti, ja ne on sensuroinnin jälkeen ilmestyneet uudestaan sinne. Jatkuva pelko on myös, että minut heitetään ihan milloin tahansa ulos tuosta US-verkkolehdestä - eli saan "bannit" (porttikiellon), sillä taidan olla "kuuma peruna" lehden johdolle ja toimitukselle. Tämä Aamulehden sivusto on eräänlainen turvatoimenpide ja myös oma poliittinen blogini, jonne heitän "turvaan" sitä mukaa kirjoituksiani kun niitä julkaisen.”

No, siinä kävi juuri niin kuin pelkäsinkin, eli sain 1 kk:n ”bannit” Uusi Suomi verkkolehteen, eli suomeksi portikeillon. Se tarkoitti, että  14. 2. saisin (ehkä) kirjoitusoikeuteni takaisin, mutta joutuisin sensuroimaan kirjoituksiani ... eli tietyistä asioista en saisi kirjoittaa. En suostunut itsesensuuriin, sillä uskon edelleenkin sananvapauteen, joten sanoin Uuden Suomen johdolle ja toimitukselle että: ”Bye, bye!”

Taisi tuo ”ovet paukkuen” lähtöni Uusi Suomi verkkolehdestä olla vain hyvä asia, sillä silloin vasta tuo kohukirjoitukseni sai tuulta purjeisiin, ja sitä jaettiin valtavasti facebookin ja twitterin  kautta. Tuo kohukirjoitukseni löytyy myös täältä  http://annelindell.blogspot.com  (klikkaa blogiarkiston otsikkoa nr. 3 uusimmat kirjoitukseni).

Aikaa kului, ja sitten alkoivat ihmiset ottaa minun suoraan yhteyttä ja pyysivät, että teksin jotain konkreettista tämän lasten pakkohuostaanotto-mätäpaiseen puhkaisemisen hyväksi. Mietin ja mietin  ... ja sitten sain idean: ”Heureka!”  Palvelusivusto – avoin sivusto – jess!”

Olin sitä ennen vieraillut ja saanut asian tiimoilta kutsuja liittyä erilaisten facebook-keskusteluryhmiin mukaan, ja huomasin, että sellainen ei oikein toimi ... tai toimii ja toimii, mutta facebookissa on huonot puolensakin: kirjoitukset ja kommentit pysyvät sivustolla vain hetken ja jotain vanhaa kommenttia tai kirjoitusta on mahdotonta enää löytää, tai jos sen onnistuu löytämään, niin sen hakeminen voi viedä tuhottomasti aikaa, ja sivujen ”skrollaaminen” voi aiheuttaa päänsärkyä (minulle ainakin). Siis oli keksittävä parempi systeemi, sillä väärin ja jopa tekaistui perustein pakkohuostaanotettujen lasten vanhemmilla on todella suuri hätä ja heitä on Suomessa aivan liian paljon. Viime vuonna oli kodin ulkopuolelle sijoitettuja lapsia lähes 18 000 (!!!?). Luku on hirvittävän suuri, ja ylittää moninkertaisesti jopa Ruotsin luvut ja Ruotsissa on sentään kaksi kertaa enemmän asukkaita kuin Suomessa. Jotain on siis mennyt massamme pakkohuostaanotoissa viimevuosina pahasti vinoon. 

Perustin siis ideani, keksintöni pohjalta sivuston, joka on vapaasti ja helposti muokattavissa, ja sivulle on kaikilla asiaan vakavasti vihkiytyneillä mahdollisuus osallistua omalla panoksellaan joko kirjoittamalla tai kommentoimalla kirjoituksiin tai vastaamalla kommentteihin (siis myös eräänlainen”chatti”), ja sivustolle voi liittää video-tai  kirjoituslinkkejä, kuvia tms. Sivun runko on tehty ”blogille”, ja keksin siihen oman rungon, jollaisia tapaa olla vain kotisivuilla ja web-sivuilla, mutta ei blogeissa. Blogeissa tällainen ei ole teknisesti mahdollista, mutta keksin ohittaa tuon teknisen ongelman, ja tuo keksintöni toimii aivan loistavasti.

Tuo sivusto, ”Suomen Lastensuojelun Uhrien Tukisivu” eli lyhyesti ”SLUT”, on ainoastaan tarkoitettu lastensuojelun pimeän puolen esilletuomiseen. Lastensuojelu on äärimmäisen tärkeätä, mutta  toivon, ja toivottavasti myös tekin toivotte, että  pakkohuostaanottojen väärinkäyttö loppuu nyt ja heti ja tähän paikkaan. Meidän kaikkien tulee muistaa, että väärinkäyttöä ilmenee niin kauan kun siitä vaietaan, piilotetaan virkamisten ja sosiaaliviranomaisten  toimesta ö-mappiin ja painetaan villasella, ja tilanteitten vakavuutta ja jopa rikoksenomaista menettelyä vähätellään ja puolustellaan valheilla, että sellainen muka on laillista.

Sosiaaliviranomaiset ovat onnistuneet vaientamaan väärin ja jopa tekaistuin perustein lasten pakkohuostaanottoja vastustavien vanhempien soraäänet tehokkaasti ... niin ainakin tähän asti ... mutta ei enää. Vanhempia pääsääntöisesti pelotellaan ja viranomaisten vastustamien kostautuu aivan liian usein tiukentamalla lasten tapaamismenettelyjä tai eväämäällä jopa tapaamiset ja yhteydenpito lapseen kokonaan ja pidentämällä huostanottoaikaa kohtuuttomasti jopa kuukausilla tai vuosilla. Vanhemmat pakotetaan tanssimaan sosiaaliviranomaisten pillin mukaan, tai muuten pienikin vastustus kostautuu. Pienet, viattomat lapset ovat tässä pakkohuostaanottojen väärinkäytössä pelkästään sosiaaliviranomaisten vallankäytön pelinappuloita, joilla jopa ulkomaiset lastenkoti-bisnesfirmat ”vuolevat tuohta”.

Mutta varoitan, että blogiarkoston otsikossa (oik. palkki otsikot nr 1-22) nr. 15 .ssa on videolinkkejä tositilanteista, joiden katsominen ei sovi kaikkein herkemmille eikä etenkään lapsille.
 .................................................................................................. 

3. Lasten huostaanotto-terrorismi loputtava nyt ja heti!

Järjestin mielenosituksen Pietarsaaressa Campoy¨n lasten puolesta v, 1998 (muistaakseni)

Lapsiasiainvaltuutettu Marja-Kaisa Aula erosi, ja syytti resurssipulaa. Totta vai tarua?


Meidän tavisten on aika tehdä jotain. Emme vain voi seisoa vanttuut suorina ja odottaa ja pähkäillä, että kyllä poliitikot tekevät jotain, jotta huostaanottotilanteet saadaan miltei kokonaan kitkettyä pois Suomesta. Tällainen käytäntö ei kuulu kristilliseen sivistysvaltioon. Olen varma, että suurin osa suomalaisista on sitä  mieltä, että lastensuojelun ei missään nimessä tule olla sattumanvaraista tai jopa mielivaltaista viranomaisten toimintaa, vaan sen täytyy perustua lastensuojelulakiin. Netissä leviää nyt kulovalkean tavoin tositilanne-video, jossa törkeän väkivaltaisesti viranomaiset (sosiaalityöntekijät ja poliisit) ottavat huostaan 10-vuotiaat kaksoispojat (4.1.), perheen muitten lasten katsoessa vierestä tilannetta.  

Perheen isän kuvaama video puhuu visuaalista selkokieltä, eikä videosta voi millään ilveelläkään saada virheellistä käsitystä. 

Ks. video tästä: http://www.youtube.com/watch?v=5pLzzEebN-U

Eittämättä videota katsoessa herää kysymys, miksi pojat panevat itkien ja potkien vastaan, jos heitä valheellisten väkivaltaepäilyjen mukaan mukamas oltaisiin kotona pahoinpidelty. Miksi perheen muut lapset saivat kuitenkin jäädä mukamas ”pahoinpitelijöitten” kotiin? Miksei heitäkin pakkohuostaanotettu?  

Tilanne oli kaksoispoikien ja perheen muitten lasten kannalta erittäin pelottava ja traumaattinen, ja siksi tällaisen viranomaisten toiminnan on koko Suomen kansa jyrkästi tuominnut. Tämä tällainen ei saa enää jatkua. Poliitikkojen on tehtävä asian korjaamiseksi jotain ja pikaisesti. 

Sosiaalivirnaomaiset: Videokuvaaminen oli lievää pahoinpitelyä

Naurettavinta on, että valtamedia on tarttunut viranomaisten syöttiin, ja tiedottaa, että Sosiaalityöntekijä on tehnyt poliisille tutkintapyynnön julkaistusta videosta. Siis, come on ... poikien isä videokuvaa tätä järkyttävää tapahtumaketjua, joka tapahtuu hänen omassa kodissaan ja pihamaalla. Hänellä on täysi oikeus toimia näin. Pojat vastustivat tätä pakkovientiä itkien ja kirkuen. Sosiaalityöntekijä koki isän käytöksen tässä videokuvaus-tilanteessa sellaisena, että asiaa tutkitaan nyt lievänä pahoinpitelynä. Siis, come on ... videokuvaaminen olisi muka tällaisessa tapauksessa lievää sosiaalitylntekijöitten pahoinpitelyä, mutta poliisien ja sosiaalityntekijöitten selvääkin selvempi väkivalta lapsia kohtaan ei täyttäisi edes lievän pahoinpitelyn kynnystä. Entä poliisit sitten? Mikseivät he tee yhtä herkkähipiäisinä rikosilmoitusta isää kohtaan?

Toinenkin tutkintapyyntö olemassa, mutta media ja viranomaiset vaikenevat tästä

Omituista on, että valtamedia on tyystin vaiennut, että on tehty toinenkin rikostutkintapyytö – ja nyt vastapuolisesti viranomaisten toiminnasta. 

Eräs lakiasiainhoitaja (toisen tutkintapyynnön laatija ja on ammattinsa puolesta perehtynyt tapaukseen. Henkilön nimi on tiedossani) kirjoitti mm. näin (quote): ... "Kyllä Oulussa näyttää resursseja riittävän. Tunnen tämän jutun läpikotaisin. Lähtökohta on ollut jonkun tekemät perättömät ilmiannot lasten pahoinpitelyistä ym. ja kun tutkinta oli kesken sossu sanoi, ettei voi antaa lapsia kotiin niin kauan kun tutkinta on kesken. No, sitten kun jutut oli tutkittu ja poliisi todennut, ettei ollut pienintäkään näyttöä syyllisyyden tueksi, eipä lapsia palautettukaan. Sossun ja vanhempien välit olivat tulehtuneet. ja sossu alkoi valmistelemaan huostaanottoa ( kostoksi ) eikä edes halunnut kuunnella enää ketään muita. Mielestäni tietyt sosiaalityöntekijät pitäisi ohjata ihan johonkin muualle kuin päättämään lasten kohtaloista. Samat sossut, jotka edelleen tekevät päätöksiä tässä samassa asiassa, ovat itse epäiltyinä rikoksista. Melkoista ristiriitaa on edelleen siinä, että osa lapsista on huostaanotettu ja loput kotona. Perheessä ei ole alkoholiongelmaa, ei huumeita, ei väkivaltaa eikä mitään muutakaan sen laatuista ongelmaa. joka voisi olla huostaanoton peruste. " ..... " Mietin tuleeko julkisuuteen lainkaan sitä tutkintapyyntöä, joka on tehty tiettyjen Oulun sosiaalivirkailijoiden toimista tässä kyseisessä huostaanottoasiassa. Miksi sosiaalityöntekijän tekemä, mielestäni aika vähäpätöinen tutkintapyyntö on julkistettu varsin näyttävästi, mutta sosiaaliviranomaisiin kohdistunut tutkintapyyntö vaietaan kokonaan, vaikka molemmat jutut ovat saman poliisin pöydällä." 

Tämä lakiasiainhoitaja on nimittäin se, joka teki tämän tutkintapyynnön viranomaisten toimista, mutta tästä lehdet eivät ole kirjoittaneet. Hän kirjoittaa näin (quote): ...”Minä olen sen tutkintapyynnön tehnyt jo marraskuussa asianomistajien toimeksiannosta, joten tiedän mistä puhun”.


Rahako tässä haisee?

Siis tämä huostanottotapaus haiskahtaa pahasti. Mielestäni on todellakin poliisitutkinnan aika, siis nyt on tutkittava viranomaisia ja heidän menettelyään, jotta saadaan jotain tolokkua "sossun" touhuille, ja kansalaisilta kanteluvyöry oikeuskanslerille. 

Viranomaiset rikkoivat siis mennen ja tullen lakia. Lasten oikeuksista ei tässä Oulun tapauksessa haluttu edes tietää. Jotain tässä nyt pahasti mättää ja haisee?  Rahako? 

Kyllä nyt pitäisi viimeistään tutkia, kuinka suuri ja kannattava bisnes tämä lasten pakkohuostaanotto ja sijais- ja tukiperheisiin ja lastenkotiin sijoittaminen oikein on? 

Liittykää myös tähän Facebook-ryhmään  https://www.facebook.com/group XXXXXXXX/ , jos teitä tämä lastensuojelun tilanne huolestuttaa, jolloin saatte tuoretta  tietoa tapahtumista ja kuinka asia kansanedustuslaitoksessamme ja muualla etenee ... jos etenee lainkaan, ja mitä sitten tehdään? Sillä nyt pannaan töpinäksi, koska pelkona on, että  poliitikot lakaisevat tämänkin mätäpaisen maton alle ja säilövät valituksemme ja kantelumme ö-mappiin..
..............................
Anne: jälkimaininta:

P.S. Sorry, harmi että en voikaan mainita/mainostaa tällä sivulla tuota ryhmää, sillä sain ryhmän yllpidolta tällaisen viestin (suora lainaus):


Lth 1 helmikuuta 2014  9.09   "Lastensuojelun tilanne huolestuttaa-ryhmä", lyhyemmin Lth, ei ole tekemisissä tämän sivuston kanssa. Pyydämme poistamaan suoraan linkin ryhmäämme väärinkäsitysten välttämiseksi. Terveisin Lth-ryhmän ylläpito.”

Harmi, heittivät nyt myös minut ulos tuolta Lth- facebookryhmästä. Eli porttikielto. No, tuota osasinkin odottaa, koska viimeksi minua nälvi siellä eräs henkilö oikein olan takaa (pitkä rivi peräjäkeen hänen kommentteja, joissa minä olin henkilöhohtiasesti panettelun maailtauluna. Niitä ei poistettu..), nutta pari vastauskommenttiani poistettiin ylläpidon toimesta. Täysin käsittämätöntä ... en ymmärrä tällaista, sillä olemmehan samalla asialla ... vai olemmeko?
..........................................................................

4.  Anne Lindell "bannattiin" (porttikielto) Uusi Suomi verkkolehdestä ...

.... edellisen artikelin johdosta [sensuurin raskas käsi  iski]

Tuo edellinen kirjoitukseni (nr.3) aiheutti aikamoisen kohun Uusi Suomi verkkolehdessä, ja siihen kerkesi parissa päivässä tulla lähes 100 kommnettia ja sitä levitettiin facebookissa lähes 600 kertaa ja twitterissä lähes 160 kertaa.

Meitä lastensuojelusta huolestuneita yritetään nyt selvästikin viranomaisten taholta lannistaa ja olen varma, että seuraavana on uhkailu, mutta periksi ei anneta, se on saletti. Esim. minulle asetettiin 1 kk:n porttikielto Uusi Suomi verkkolehteen omalle blogilleni, ja syy, että olin avoimesti kirjoittanut näistä asioista eräässä tämän alla olevan  kohuartikkelin kommentissa. Sanouduin 21.1.2014  irti koko verkkolehdestä, sillä en suostu ennakkosensuroimaan artikkeleitani. Minua ei vaiennetakaan kovin helposti. Taistelu jatkuu.

Pelkään pahoin, että muutkin mediat alkavat tälle sensuurilinjalle, jonka säännöt sanelevat laittomasti sosiaalivirnaomaiset ja poliitikot (ei laki). Joten kirjoitellaan avoimesti ja mitään salaamatta ja peittelemättä niin kauan kuin vielä voimme.    
Anne Lindell, "vaarallinen" nainen, johon sensuurin ankara käsi iski.
.........................................................................
..


Jo joulukuussa 2012 päättäjät tiesivät, että lastenusuojelu ei voi jatkua tällä menolla, eikä mitään olla vieläkään tehty. Tässä on faktaa joten pulinat pois!

5. STM:n selvitys: Lastensuojelu pistettävä uusiksi

STT:n uutinen, julkaistu: 5.12.2012

Lastensuojelu vaatii kokonaisvaltaisen uudistuksen, katsoo sosiaali- ja terveysministeriön selvitysryhmä.
Sen mukaan lastensuojelun laadun hallinta on kunnissa satunnaista ja kuntien väliset erot suuria.

Selvitysryhmän mielestä lastensuojelun sosiaalityöhön kohdistuva paine on muodostumassa kohtuuttomaksi. Pätevistä sosiaalityöntekijöistä on pulaa, eikä heitä ole osassa kunnista ollenkaan.

Ryhmä pitää välttämättömänä, että lastensuojelun kehittämis- ja ohjausstrategiat selvitetään valtakunnallisesti uudelleen.

Lastensuojelulaki uudistettiin viisi vuotta sitten, mutta kunnat eivät ole saaneet riittävästi tukea lain vaatimusten toteuttamiseen.

Joissain kunnissa on ryhmän mukaan hyviä käytäntöjä, mutta ne eivät siirry kunnasta toiseen. Myöskään järjestöjen ja muiden epävirallisten toimijoiden oppeja ei hyödynnetä riittävästi.

Ylisosiaalineuvos
Aulikki Kananojan johtama ryhmä jatkaa työtään ja antaa ehdotuksia tilanteen parantamiseksi myöhemmin.
……………………………………………………


Uusi Suomi  verkkolehti, kotimaa, uutiset:

6. Lastenkoti eristi ja kuvasi lapsia 30 päivää putkeen

15. 2. 2014: Eteläsuomalainen lastenkoti rikkoi toistuvasti lakia eristämällä lapsia suljettuun huoneeseen jopa 30 vuorokauden ajaksi ja tarkkailemalla lasta koko eristysajan valvontakameran välityksellä, huomauttaa eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin.

Sakslin on antanut lastenkodin johtajalle ”vakavan huomautuksen” käytännöstä, jota ei ole toteutettu vain yksityistapauksissa vaan yleisenä käytäntönä. Lue lisää täältä: http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/110238-lastenkoti-eristi-ja-kuvasi-lapsia-30-paivaa-putkeen

Anne: Siis vain vakava huomautus lastenkodin johtajalle ... ja siinä kaikki? Laitoksen toimintahan täyttää kaikki rikoksen tunnusmerkit. Nämä rikokseen syyllistyneet pitää saada tuomiolle. Edes pahimpia murhaajia ei saa nykyään pitää eristyksissä 30 vuorokautta, saati sitten lapsia! Missä ihmeen hirmuvaltiossa me oikein elämme? Lastenkodit ja niiden henkilökunnat pitäisi heti saada tehokkaaseen ulkopuoliseen valvontaan.
................................................................................ 


7. Lastensuojelun pimeä puoli on tuotava päivänvaloon
Suomen lastesuojelun (LaSu) pimeä puoli. Viranomaiset vaikenevat, vanhemmat vaiennetaan, päättäjät eivät välitä.
 Kirj. 18.3.2014, Anne Lindell

On vaikea edes uskoa, että Suomessa viranomaiset haluavat tehdä tietoisesti pahaa lapsille. Mutta näin on asia meillä. Tällaista tapahtuu Suomessa koko ajan. Ja pahinta on, että valtiovalta, ministerit, kansanedustajat, oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies ja muut viranomaiset ja päättäjät vaikenevat ... eivät tee mitään.

Pelkästään vuonna 2012 kodin ulkopuolelle sijoitettuja lapsia oli n. 18 000. Pakkosijoitettujen lasten mäarä on kasvanut monikertaisesti viimevuosien aikana. Sijais- ja lastenkodeista on tullut todella kannattavaa bisnestä, sillä 1 sijoitettu lapsi maksaa valtiolle n. 100 000 euroa vuodessa. Siis lasten pakkohuostaanotto (sijais- ja lastenkoti) on Suomessa miljoonabisnestä, joka kiinnostaa jopa ulkomaisia sijoittajia.  Ei ihmekään, että näitä lapsia ei päästetä käsistä, kun heidät kerran on saatu pakkosijoitettua kodin ulkopuolelle. Pöyristyttävän törkeätä on, että jopa eräät sosiaaliviranomaiset ja -työntekjät itse ovat osakkaina tällaisessa bisneksessä ... ”lapsikaupassa” (?!).

Entä, miten päätös lasten  pakkohuostaanotosta tehdään? Kuka sen tekee ja millä perusteilla? Toteutuuko menettelyssä laki, oikeus, humaanisuus tai edes kohtuus? Ei ... hyvät ihmiset, näin ei monessakaan tapauksessa käy, vaikka niin luulisi, sillä onhan kyseessä viattomat ja herkät lapset. Käypä tutustumassa täällä: http://www.lokakuunliike.com/7/post/2014/03/huostaanottohakemus.html

Törkeimmät ihmisoikeusrikokset lapsia kohtaan tekevät juuri epäpätevät sosiaalityöntelkjät, ja näin tapahtuu maassamme aivan liian usein, koska monissa kunnissa ja kaupungeissä suurin osa sosiaalityöntekijöistä on juuri epäpäteviä. Ja pahinta on, että kepposin ja jopa täysin virheellisin perustein tehtyjä pakkohuostaanottopäätöksiä ei yleensäkään pureta. Aivan liian usein käy niin, että lasta/lapsia ei palautetakaan takaisin vanhemmilleen, vaikka esim. hallinto-oikeus olisi todennut pätöksessään pakkohustaanoton täysin laittomaksi ja perusteettomaksi.

Katso tämä järkyttävä video, niin suomut silmiltäsi varisevat: Tapaus ”Oulun kaksoset”: Lokakuun liike esittää puolituntisen dokumentin "Perhe K:n tarina: 10 + 1 syytä elää".
http://www.lokakuunliike.com/101-syyta-elaa-perhe-kn-tarina.html

Lapset ja perheet kärsivät suunnattomasti. Ja ketä syytetään silloin, kun pakkohuostaanotettu lapsi oirehtii, saa psyykkisiä traumoja, ilmenee unettomuutta, syömishäiriöitä, viiltelee itseään yms. Monella pakkohuostaanotetulla lapsella koko loppuelämä menee pirstaleiksi. Tapahtuu muitakin peruttamattomia vahinkoja esim. perheitä hajoaa. Vanhempia syytetään  - ei koskaan viranomaisia. Sosiaaliviranomaiset pääsevät vastuista kuin koira veräjästä, sillä viranomaiset pääsääntöisesti suojelevat toinen tosiaan. Ja pöyristyttävintä on, että vanhempien on täysin turha tehdä poliisille rikosilmitusta pakkohuostaanoton laittomuudesta, koska poliisit ovat itse mukana tällaisessa laittomuudessa. Poliisiko muka tutkisi omia tekosiaan ja jopa panisi oman menettelynsä syyteharkintaan.  - Never!

Suomihan on tunnetusti oikeusvaltio. Eihän tällaista voi tapahtua oikeusvaltiossa? Eihän? - Mutta tämä on silti totta, ja näin  tapahtuu ja koko ajan – tälläkin hetkellä.

Viranomaisia ei rangaista, mutta vanhempia ja lapsia rangaistaan: sijoituspaikasta karkaamisesta seuraa uusi lapsikaappaus (eli viranomaiset yksin tai poliisin kanssa pakottavat lapsen/lapset väkivalloin mukaansa), heidät pakkosijoitetaan vastoin heidän omaa tahtoa, evätään tai vähintäänkin kavennetaan vanhempien ja sisarusten tapaamisoikeuksia, vanhemmilta evätään kaikenlainen yhteydenpito (esim. neuvottelut) viranomaisten kanssa, vanhemmat jätetään neuvottomina ja ilman apua täysin yksin, ja lasta ”piilotellaan”, sijoitetaan uuteen paikkaan, ja mahdollisesti jopa lääkitään ja viedään esim. psykiatriseen hoitoon ilmoittamatta mitään vanhemmille jne.

Mieti, jos tällaista tapahtuisi sinulle itsellesi tai joillekin lähiomaisellesi tai ystävällesi. Ei tuntuisi hyvältä ... eihän? Ja kaikkein kauheinta on, että nämä kaltoin kohdellut vanhemmat eivät voi hädissään ja tuskissaan edes panikoida ja panna hanttiin, koska kaikenlainen virnaomaisten vastustaminen ja kritisoiminen lasketaan heille megatiiviseksi käytökseksi ja pahimmassa tapauksessa heille kostetaan ja nimenomaan lasten kautta. Eli hanttiin panemalla perhe joutuu vain ojasta allikkoon. ”Perhe K” on esimerkkitpaus tällaisesta.

Eikö tämä ole totaalitaarista virkavallan diktatuuria? Vastaus: KYLLÄ ON.

Minä tiedän, että tämä tekee pahaa ... ja jopa niin että oksettaa, mutta silti kannattaa käydä tutustumassa tähän sivustoon:  Suomen Lastensuojelun Uhrit Tuki (eli lyheysti ”SLUT”) :  http://lastensuojelun-uhrit.blogspot.com 

18.5. on tämän LaSu:n irvikuvan ja mätäpaiseen puhkaisemiseksi rauhanomainen mielenosoitus eduskutatalon edessä alkaen klo. 14. Kaikki mukaan! Minäkin olen siellä.

Tehdään edes me tavalliset ihmiset, jotain lasten ja perheitten suojelemiseksi, siis me joilla kaikki on vielä hyvin, koska lastensuojelunviranoamiset näyttävät suojelevan vain toinen toisiaan.

Maailmassa pahat ihmiset onnistuvat täysin vapaasti tekemään todella paljon pahoja asioita, koska hyvät ihmiset sulkevat silmänsä ja vaikenevat eivätkä tee mitään.

Tämä kirjoitukseni on luettavissa Uusi Suomi verkkolehdessä, Aamulehdessä  – Lue kirjotukseeni tulleita tosi hyviä kommentteja täältä: http://annemargaretalindell.puheenvuoro.uusisuomi.fi/163402-lastensuojelun-pimea-puoli-on-tuotava-paivanvaloon 
.....................................................................
 

3 kommenttia:

  1. Lastensuojelun pimeää puolta Niina Berg käsittelee Blogissaan.
    Tutustu blogin aiheisiin.

    http://niinaberg.com/category/lastensuojelun-pimea-puoli/
    --------

    VastaaPoista
  2. Hienoa nimim. "Anonyymi", on tärkeätä, että tätä LaSu:n ongelmapuolta eli "pimeää puolta" käsitellään laajasti ja avoimesti ja aiheesta kirjoitellaan mahdolisimman monella blogialla, koska sekä facebookryhmien sivustot ja blogisivustot voidaan hävittää viranomaisten toimesta ja pakotteesta (Suomi ei ole vapaa maa), mutta mitä enemmän blogeja on sitä vaikeampi niitä on sensuroida. Tehdään yhtestyötä, sillä asiamme on ääärimmäisen tärkeä, ja muistakaa, että tänne SLUT-sivustolle voitte laittaa ilmoituksia kokoontumisista, julkaisuista ja kirjoittaa itsekin. Tämä SLUT-sivusto on täysin vapaasti käytettävissänne.

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa, että olette kasanneet sivuston ja että asiasta uskaltaa edes jotkut puhua omilla nimillään. Perheessä tällä hetkellä menossa laiton huostaanotto ja oikeita viranomaisia ja virkailijoita täysin mahdotonta saada kiinni, ja lapsi viedään pois paikkakunnalta. Jäätävin tilanne elämässä ikinä.

    VastaaPoista

Tähän sarakkeeseen voit vapaasti kommentoida kirjoituksia tai toisia kommentteja. Kommenttiasi ei julkaista heti, vaan vasta editoituani sen sivulle. Jollet halua komenttiasi julkaistavan, vaan ainoastaan lähetät viestinä minulle, niin ilmoita se selvästi.